Senaste inläggen

Av minkarusell - Söndag 7 april 11:52

Igår spydde jag pg a panikångest. Det kändes som ett stort misslyckande. För jag brukar klara av att stå emot att kräkas fastän det är otroligt tufft. Men igår orkade jag inte hålla emot.


Men idag är det en ny dag och jag ska göra allt för att må bra och minska den inre stressen. Jag ska till min bästa vän snart och prata av mig. Som jag skrivit i andra inlägg, det är mycket som händer nu.


Hoppas att ni har en fin dag alla! :)

Kram på er

ANNONS
Av minkarusell - Lördag 6 april 11:29

Livet blev en krokig, svår och krävande väg. Men en del år har livet varit riktigt härligt. Men senaste tiden känns den allt för jobbig, men jag kämpar på. Det är inget alternativ att ge upp just nu. Jag måste klara av denna enorma backen.


Jag har mina psykiska diagnoser men mot alla odds ska jag klara mig från att läggas in. För stressen jag lever i nu är extremt jobbigt. Jag vill och jag ska klara av att inte hamna på en avdelning på psyk. Det vill jag bevisa för mig själv att jag klarar av mer än vad jag tror.


Men om jag känner att det blir alldeles för mycket söker jag självklart hjälp. Eller om mina närstående påpekar att jag borde ringa till psykjouren, så gör jag ju det. Men än är jag inte där och har jag stryrkan kanske jag inte behöver läggas in den närmaste tiden.


Ha en fin lördag alla, nu ska jag gå till min bästa vän. :)

Kram på er <3

ANNONS
Av minkarusell - Torsdag 4 april 11:11

Imorgon ska jag till terapeuten, vad jag längtar. Det finns så mycket att prata om som är aktuellt som sker just nu. Men jag ska nog ändå ta upp ett gammalt minne. Det är ett som gnager inom mig, som jag inte har berättat till terapeuten trots att jag gått till honom i över två år!


Förutom det så har jag panikångest på morgonen som vanligt. Men jag försöker att göra allt för att den ska försvinna, tillfälligt iaf.


Snart ska jag till min bästa vän. Hoppas att ni får en trevlig dag alla! :)

Kram <3

Av minkarusell - Tisdag 2 april 11:11

Panikångesten ältar fram. Den kommer varje dag till mig. Den har nästan blivit som en nära destruktiv vän. Eller den är ju som det. Jag vet bara inte hur jag ska bli av med den, helst för gott!


Jag försöker att tänka bort panikångesten men det går inte, det enda som hjälper är att sitta vid datorn och skriva här på bloggen samtidigt lyssna på musik. Vad skulle jag göra utan datorn?! Usch det vill jag inte ens tänka på.


Jag är ännu utmattad varje dag. Det är en jobbig trötthet som inte går att vila bort. Om ca två månader blir det ju en flytt till egen lägenhet, det blir en stor omställning, men jag måste klara av det. Men lite nervös är jag såklart. Men jag har bestämt mig för att det ska gå bra. Jag får ju mycket hjälp av mina nära och kära.


Nu ska jag gå till min bästa vän. Ha en fin dag alla! :)

Kram på erAv minkarusell - Lördag 30 mars 11:21

Igår skrev jag på kontraktet till lägenheten och postade det. Nu är det på riktigt. Snart har jag egen lägenhet efter ca tre år som sambo. Vi ska fortsätta våran relation bara det att vi blir särbos.


Finns både för och nackdelar, men just nu blir det bäst så här. Jag ska även ansöka om det mobila stödteamet från kommun pg a min svåra psykiska ohälsa. Så förhoppningsvis får jag det till när jag ska flytta in i den nya lägenheten.


Nu ska jag till min bästa vän, som jag för övrigt får över en mil avstånd till när jag flyttar, men det går ju bussar.

Ha en fin dag alla och ta hand om er! :)

Kram på er <3

Av minkarusell - Fredag 29 mars 09:43

Nu har jag egen lägenhet. Jag kunde tacka ja till den igår. Det är en tvåa med stort inneföråd/klädkammare. Så fr.o.m 1 juni kan jag flytta in och det kommer att bli trevligt. Jag gillar ju inredning trots att jag inte riktigt har råd med det, men bara att köpa nåt litet typ en gardin eller så gör mycket tycker jag.


Men samtidigt som det ska bli trevligt med att flytta, så känns det jobbigt att inte vara sambo längre. Vi har ju varit det i lite över tre år. Jag älskar honom så mycket men nu krävs det en förändring.


Jag ska ansöka om det mobila stödteamet, så nästa vecka sätter jag igång med det. Snart ska jag till terapeuten. Jag hoppas att ni får en fin dag alla! :)

Kram på er <3

Av minkarusell - Torsdag 28 mars 10:53

Jag väntar på besked från soc angående om jag får rätt till försörjnings stöd när jag flyttar till egen lägenhet. Igår var det lite osäkert besked, så därför ringde jag dom nu på morgonen och dom ska ringa upp mig. Jag hoppas att jag får klartecken så jag kan tacka ja till lägenheten.


I så fall har jag en egen lägenhet den 1 juni och är alltså inte sambo längre. Det är tyvärr ca en mil bort från min partner så det är väl inte så roligt, eftersom varken jag eller han har bil. Så det blir att åka buss.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe med (min än så länge) sambo, hoppas att ni får en toppen dag alla! :)

Kram på er <3

Av minkarusell - Söndag 24 mars 10:28

Just nu har jag inte någon panikångest attack, men stark ångest. Men alltid nåt att inte ha panikångest. Jag har ju bara skrivit om hur jag mår när jag får attackerna - hostar, harklar och känslan av att kvävas, samt spyr ibalnd. Men när jag "bara" har ångest så är känslan av värdelöshet och ingen ro i kroppen överväldigad.


Det känns som om jag aldrig kommer att få leva ett ångest fritt liv och det gör mig ledsen. För dom timmarna (som är några timmar per vecka) jag är helt utan ångest känns så overkligt, det är helt underbart, som en fin dröm. Jag svävar och vill inget annat än leva i detta tillståndet. Inget före och inget efter - bara vara. Och det är ingen medicin som gör det så, utan bara min ångest/panikångest som försvinner tillfälligt.


För jag får ju ingen bra ångestdämpande medicin. Jag står helt utan hjälp med den biten. Hur dom på psyk får göra så eller snarare inte gör är hemskt! Men jag ska inte fastna där i ältande träsket angående brister i psykiatrin. Jag har redan skrivit några sådanna inlägg...ja ni som läser min blogg vet.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe och njuta av lugnet. Ha en fin söndag alla! :)

Kram på er <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se