Presentation

URL:    http://minkarusell.bloggplatsen.se
Registrerad:    2018-02-11 20:37
Senast inloggad:    2018-09-20 21:31
Bloggtitel:    Allt mellan himmel & jord
Förnamn:   
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:    Matlagning, promenader och skriva dikter m.m

Välkommen till min blogg!


Jag är en 34 årig kvinna som bor i norra delen av Sverige. Jag bor tillsammans med min underbara fästman sen ca 2 ½ år tillbaka. Mina intressen är matlagning, promenader och skriva dikter och noveller. Det jag och min sambo har gemensamt är att se serier och filmer, om än det ibland kan skilja sig vad vi gillar att titta på ser vi ändå det mesta tillsammans.


Jag är väldigt intresserad av personlig utveckling, så jag skriver en del om det också i bloggen. Jag har för ca 13 år sen gått en två års utbildning och psykisk och fysisk hälsa. Där det fokuserades på mental träning, kost och fysiskträning. Men efter jag gick färdigt utbildningen hamnade jag på en psykiatrisk avdelning i ca 3 månader. Jag "glömde" mycket av det som jag pluggat, men det håller sakta på att komma tillbaka. Vilket jag är oerhört tacksam över.


Jag går i terapi för tredje gången nu hos en riktigt bra terapeut. Har gått hos honom i 1½ år. Jag har som mål att kunna göra så triviala saker som att: gå en promenad själv, fika på stan, gå på bio, äta på restaurang och åka buss. Visst det finns en hel del mer som jag vill uppnå, men dom målen ser jag som längre fram i tiden.


Som person är jag glad, omtänksam och ibland ganska rolig faktiskt. Men förut innan jag insjuknade i psykisk ohälsa för 11 år sen var jag så mycket mer. Jag var glad, omtänksam, driven, utåtriktad och rolig. Jag hade många bollar i luften. Jag hade jobb samt var med i idélla föreningar. Nu förtiden är jag mer försiktig och har svårt att lita på folk. Fast jag har ju mål att kunna fungera lite som jag var förut, men lite i taget. 


Jag kämpar varje dag mot ångesten och vägrar ge upp! Jag ska vinna över den och kunna leva mitt liv som jag vill.


Hoppas att ni kommer att tycka att den här bloggen är intressant och/eller inspirerande.


Ha en god läsupplevelse och ta hand om er! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Allt mellan himmel & jord med Blogkeen
Följ Allt mellan himmel & jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se